PD-L isi trage trust de presa?

PD-L isi trage trust de presa?

0 95

Ieri s-a anuntat oficial ca publicatiile “Evenimentul Zilei” si “Capital” au fost cumparate de Bobby Paunescu, patronul postului de televiziune B1TV, post care l-a slujit cu credinta pe Traian Basescu in campania pentru prezidentiale.
Surse din redactia Evenimentul Zilei au confirmat ca angajaþii au fost anunþati de faptul ca ziarul va trece in proprietatea lui Bobby Paunescu.
Bobby Paunescu si conducerea Ringier Romania au ajuns la un acord in vederea transferarii proprietatii cotidianului Evenimentul zilei si a revistei Capital catre nou infiintata companie “Editura Evenimentul si Capital”, al carei acþionar majoritar este Bobby Paunescu. Transferul se refera atat la zona de print, cat si la online a celor doua marci principale si ale marcilor satelit ale acestora si va fi demarat ulterior obtinerii aprobarii Consiliului Concurentei.
„Partile au semnat, de asemenea, acorduri aditionale, astfel incat marcile transferate sa beneficieze in continuare de structura de publishing a Ringier Romania, care va asigura servicii precum distributia, tiparirea, vanzarile de publicitate, resursele umane sau IT-ul”, se arata intr-un comunicat.
Claudiu Serban a fost numit Director General al “Editurii Evenimentul si Capital”, avand ca principal obiectiv sa asigure in continuare evolutia celor doua marci prestigioase. In acelaºi timp, prin el se va asigura continuitatea in ceea ce priveste cultura organizationala a celor doua echipe si va reprezenta o garantie a profesionalismului nou createi companii.
Partile au convenit sa pastreze confidentialitatea in ceea ce priveste pretul tranzactiei.
Surse din redactia Evenimentul Zilei au confirmat ca angajaþii au fost anunþati de faptul ca ziarul va trece in proprietatea lui Bobby Paunescu.
Bobby Paunescu mai detine posturile de televiziune B1 TV si Vox News, lansate in 2001, respectiv 2009.

Si chiar daca Bobby Paunescu afirma ca nu se va implica politic si ca va urma doar linia adevarului obiectiv, eu nu il cred. Caci, mai ales in vremurile noastre, adevarul este acela din unghiul din care il privesti si cine te tine in lesa ca sa privesti din acel unghi.
Ramane de vazut ce schimbari de personal se vor produce.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.