PD-L face sport alaturi de copiii brasoveni

PD-L face sport alaturi de copiii brasoveni

0 176

“Minte sanatoasa in corp sanatos”. Asa s-au gandit si politicienii PDL Brasov care s-au hotarat sa faca ceva pentru copiii brasoveni. Initiativa apartine deputatului Florin Postolachi, care alaturi de mai multi consilierii locali PDL au demarat deja doua actiuni sportive pentru copii. Mai mult, cei in cauza doresc sa extinda programul la cel putin un eveniment la fiecare sfarsit de saptamana.
Florin Postolachi si consilierii locali PDL au luat aceasta initiativa cu scopul precis de a-i ridica pe copii din fata calculatoarelor si de a-i readuce pe terenurile de sport. Aceasta initiativa va face parte dintr-un program care se doreste a fi extins la nivel national. „Am avut o prima discutie cu consilierii locali si domnul viceprimar Adrian Gabor, saptamana trecuta m-am intalnit si cu directorul Directiei Sport, Florin Florea, si antrenori, pentru a gasi modalitati de a aduce copii pe terenurile de sport. Vom incepe prima faza cu un turneu de minifotbal pentru clasele I – IV, coordonat de consilierul local Vasile Kraila, turneu care va demara in Cartierul Astra, apoi un cros pentru copii, si speram sa avem cate o actiune sportiva in fiecare saptamana. Am luat legatura si cu ministrul sportului, Monica Iacob Ridzi si ii voi propune un proiect care, sa speram, ca va ajuta la atragerea copiilor catre activitatile sportive“, a declarat deputatul brasovean.
Printre planurile democrat-liberalilor in privinta promovarii miscarii sportive in randul copiilor se afla si refacerea terenurilor de sport din jurul scolilor, infiintarea unei sectii de tenis de masa in cartierul Tractorul si amenajarea unor sali de sport cu ring de box, pentru judo sau lupte. „Exista multi antrenori care nu au pe cine sa mai antreneze si ne-au propus sa facem acest demers. O astfel de sala ar putea fi amenajata si la clubul Dinamo, iar astfel de activitati ar putea duce si la largirea bazei de selectie pentru clubul sportiv municipal“, spune consilierul local PD-L Adrian Oprica.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.