PC impotriva legalizarii prostitutiei

PC impotriva legalizarii prostitutiei

0 58

Partidul Conservator, se opune transformarii prostitutiei intr-o industrie. Asta, pentru ca, spun conservatorii, PC este o formatiune ce promoveaza valorile familiei si ale credintei.


?


Legalizarea propusa de unii politicieni ar transforma prostitutia intr-o industrie. Fapt cu care nu putem fi de acord. Ma surprinde sa aflu ca argumentul colegilor de la PD este acela ca oricum prostitutia exista, ca femeile care practica prostitutia nu au un loc de munca si, drept urmare, prin legalizarea acestui obicei le cream locuri de munca. Pe acest principiu, mi-e teama ca poate maine colegii democrati vor veni cu propunerea sa legalizam si crima. Sau furtul, pentru ca si acesta exista, iar cei care il practica? nu au loc de munca” a declarat deputatul PC Ionica Popescu (foto), aflat? pe unul dintre primele locuri pe lista conservatorilor pentru europarlamentare.


?


Aceasta nu se declara surprinsa, totusi, ca propunerea vine de la PD, „formatiune al carei sef de facto trimite femeile pe centura politicii, le catalogheaza drept tiganci imputite sau le invita sa se urce pe masa ca sa le demonstreze ce a invatat el”.


?


Marius Ola

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.