PC continua demersurile de suspendare a presedintelui

PC continua demersurile de suspendare a presedintelui

0 126

Presedintele PC, Dan Voiculescu, a anuntat ca partidul sau va continua demersurile pentru suspendarea sefului statului, indiferent de durata acestora. Voiculescu a lansat un nou atac la adresa lui Traian Basescu, pe care l-a numit, mai nou, Traian „Pinochio”. Liderul conservatorilor le-a spus duminica delegatilor la Consiliul National Extraodrinar al partidului ca asistam la cea mai grava criza politica din Romania.


?


Lupta pentru „cascaval”


?


Potrivit lui Voiculescu, „un popor intreg” este martor la lupta pentru „cascaval” dusa de democrati si la disperata agatare de putere a „dictatorului” Traian Basescu. Cauza crizei politice este, in viziunea liderului PC, „monstruoasa coalitie” dintre mafia politica, patronata de Traian Basescu, mafia economico-financiara coordonata de PD si mafia din societatea civila. Voiculescu a afirmat ca Traian Basescu trebuie sa raspunda opiniei publice de ce detine o avere de om de afaceri respectabil, in conditiile in care a trait „pe banii statului”.


?


Casa pe banii statului!?


?


„Cum din salariul de primar are casa de un milion de euro?”, a intrebat retoric Voiculescu. „PC va continua demersurile pentru suspendarea presedintelui, pentru o luna, doua, doi ani…”, a asigurat Dan Voiculescu. El a continuat prin a spune ca, dupa acest discurs dur la adresa lui Traian Basescu, ca se asteapta la „represalii”, in conditiile in care, a sustinut el, Basescu controleaza Ministerul Justitiei si procurorii, serviciile secrete, Ministerul de Interne, Armata si serviciul de contrainformatii si PD.


Marius OLA

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.