PC Brasov tot mai prezent!

PC Brasov tot mai prezent!

0 139

Noua coducere a Organizatiei Brasov a Partidului Conservator pare sa fie, pe zi ce trece, tot mai activa. Trecand de la cunoscutele pozitionari politice fata de evenimente, la ultima conferinta de presa, conservatorii brasoveni au anuntat intentia organizarii la sfarsitul saptamanii viitoare a unui simpozion pe tema crizei economice. Din cate cunoastem noi ar fi prima dezbatere pe aceasta tema organizata de catre o formatiune politica la Brasov. Dupa cum declara Ion Dinita, presedintele PC Brasov, in urma acestei dezbateri ar trebui sa se contureze solutii privind diminuarea efectelor acestei crize la nivel judetean.
„Am invitat la acest simpozion, in afara autoritalilor locale si judetene, reprezentanti ai mediului de afaceri, ai sindicatelor, analisti economici, cum ar fi Ilie Serbanescu si Daniel Daianu, precum si profesori de la Universitatea Transilvania”, a completat Dinita.
Liderul PC Brasov, arata ca acest eveniment nu are un caracter politic, desi sunt invitati toti liderii filialelor brasovene de partid.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.