Paza intarita de Revelion

Paza intarita de Revelion

0 74

Dupa cum am mai aratat, dar revenind cu precizari, Politia Brasov va intari paza, in sensul patrulelor de prin cartiere, mai ales in acelea mai rau famate, de care Brasovul nu duce lipsa.
Patrulele intarite vor patrula toata noaptea de 31 decembrie 2008 – 1 ianuarie 2009, pentru prevenirea nu numai a incidentelor provocate de consumul mare de alcool, ci si pe cea a furturilor din masini si, mai ales, locuinte.
Si cetatenii sunt rugati ca, in cazul plecarii de acasa, sa nu lase usi sau ferestre deschise, iar cei ce isi vor lasa masinile parcate pe strazi, sa nu uite obiecte de valoare la vedere si sa se asigure ca au incuiat bine masinile.
In aceasta noapte vor patrula si efective dublate de jandarmi, precum si patrule ale Politiei Comunitare.
Este bine sa urmam sfaturile ce ne-au fost date, ca sa nu ne pomenim, intorcandu-ne acasa, cu lucruri lipsa din inventarul casnic, sau cu masina sparta si obiectele de pret disparute.
Paza va fi intarita, cu efective sporite si in acelasi scop, si in statiunile montane si zonele turistice, unde politia va fi pregatita cu schiurisi alte dotari specifice zonei.
Este mult mai usor sa previi decat sa prinzi dupa aceea faptasii.
In rest, La multi ani!

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.