Paula Seling si Ovi, in drumul spre Oslo

Paula Seling si Ovi, in drumul spre Oslo

0 149

Turneul european de promovare a piesei PLAYING WITH FIRE pentru finala Eurovision de la Oslo a inceput la Chisinau, in Republica Moldova. Partenerii moldoveni au oferit un sprijin promotional exemplar, intr-o singura zi realizandu-se aparitii la Televiziunea Nationala, Teleradio Moldova, Muz TV, Kiss FM si Hit FM. Punctul culminant l-a
constituit conferinta de presa organizata la Orange Cafe, la care, pe langa artistii romani, au participat si reprezentantii Moldovei la Eurovision – Olia Tira si SunStroke Project, eveniment la care au fost prezenti circa 50 de ziaristi, intre care 15 cu camere video profesioniste.
Dupa un popas…activ (un concert in aer liber la Enjoy Pub) la Botosani, orasul de bastina al lui Ovi, cei doi, impreuna cu „staff-ul de campanie” s-au intors la Bucuresti, de unde au plecat in continuare spre Bruxelles.
Belgia este a doua etapa importanta a turneului, care va include, alaturi de aparitii radio si TV, nu mai putin de 3 cantari live – la Louvain (Show Room), Anvers (Studio 54) si in ziua de Paste, la Bruxelles, in aer liber, in Place Sainte Catherine, in fata bisericii ortodoxe romane.
Deplasarea este realizata de Fundatia Phoenix, in parteneriat cu TVR, cu sprijinul companiei Blue Air.
In Belgia, organizatori sunt Asociatia Culturala Arthis si Olivier Vanhoute, entuziast promoter al Eurovision.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.