Paula Seling deschide concertul lui Michael Bolton la Brasov

Paula Seling deschide concertul lui Michael Bolton la Brasov

0 78

Sambata, 7 iulie 2007, fanii artistului Michael Bolton vor avea ocazia sa participe la concertul live pe care cantaretul il va sustine pe Arena Sportiva „Ion Tiriac” din Brasov, cu incepere de la orele 21.00. Biletele se gasesc la Teatrul „Sica Alexandrescu” si la Libraria „St. O. Iosif” din Brasov.


Michael Bolton a inceput? pe 1 iulie un mini turneu european pentru promovarea celui mai recent album al sau „Bolton Swings Sinatra”. Solistul va sosi la Brasov vineri, 6 iulie, dupa concertele sustinute in Bratislava, Istanbul si Sofia. Urmatorul concert dupa Brasov va avea loc la Budapesta.


„Bolton Swings Sinatra” este un best of care include melodii precum , „New York, New York”, „Night and Day”, „My Funny Valentine”, „Fly Me to the Moon”, „That’s Life” si duetul „The Second Time Around”, cantat cu Nicolette Sheridan, actuala sa logodnica.


?


Castigatoarea „Cerbului de Aur” din 2002


Organizatorii concertului au anuntat recent ca artista Paula Seling va canta in deschiderea concertului pe care Michael Bolton il va sustine la Brasov. „Am ales-o pe Paula Seling deoarece consideram ca este una dintre putinele voci de la noi din tara ce corespunde unui eveniment live de aceasta talie, dar si datorita faptului ca brasovenii au o legatura de suflet cu cantareata ce a castigat Cerbul de Aur din 2002”, a declarat Eugen Cermac, producatorul spectacolului de la Brasov.


La Brasov, Michael Bolton va fi cazat la hotelul Aro, unde va sta in apartamentul prezidential.


?


Bolton, pentru a doua oara in Romania


Bolton a vandut peste 52 de milioane de albume in intreaga lume, a primit 20 de discuri de platina doar in Anglia, a castigat zeci de premii, dintre care doua Grammy, pentru cel mai bun solist.


El a mai venit in Romania in toamna anului 2005, cand a concertat la Sala Palatului din Bucuresti.


Biletele la acest spectacol au preturi cuprinse intre 40 si 200 de lei.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.