Paul Enache – contraataca!

Paul Enache – contraataca!

0 175

Valentin Candidatu, patronul casei de schimb la care s-a produs atacul armat de joi seara, va fi actionat in instanta pentru calomnie, dupa ce duminica, a declarat ca jaful a fost comandat si a vehiculat numele lui Paul Enache si al sportivului Nicu Dascalu.
Patronul casei de schimb la care s-a produs atacul armat de joi seara, in care doi oameni au fost impuscati mortal si un al treilea ranit grav, va fi actionat in instanta pentru calomnie, dupa ce a declarat ca jaful a fost unul comandat, vehiculand numele lui Paul Enache si sportivul Nicu Dascalu, de la care spune ca ar fi primit amenintari.
Paul Enache, consilier judetean la al doilea mandat din partea PSD si membru in Comitetul Executiv al PSD Brasov. Acesta a declarat ca il va actiona in judecata pentru calomnie pe Valentin Candidatu, pe care spune ca nu l-a cunoscut niciodata personal si cu care nu are nicio legatura de afaceri sau de alta natura.
„Pot spune ca nu am avut niciodata placerea sa il cunosc, insa stiu a facut niste afirmatii extrem de grave, pe care va trebui sa le dovedeasca in instanta. Nu cred ca exista vreo coincidenta de nume in afirmatia acestui domn, pentru ca, din cunostintele mele, in Brasov nu exista un alt Paul Enache. Nu stiu cine este acest Candidatu, dar din investigatiile pe care le-am facut in ultimele ore, de cand aceasta informatie a fost facuta publica, am aflat ca are peste 20 de case de schimb in Brasov si altele in Bacau si la Sfantu Gheorghe. Maine voi vorbi cu avocatul meu si vom inainta actiunea impotriva acestui om”, a declarat duminica, Paul Enache, citat de MEDIAFAX.
Raspunzand declaratiei lui Valentin Candidatu, care a spus ca a avut conflicte cu sportivul Nicu Dascalu si cu Paul Enache, proprietar al unei firme de paza, din cauza unei taxe de protectie cerute de acestia si pe care patronul casei de schimb a refuzat sa o plateasca, consilierul judetean al PSD a declarat ca „nu este nimic adevarat”.
„Il cunosc pe Nicu Dascalu asa cum il cunoaste foarte multa lume in Brasov, ca pe sportiv de valoare si un campion. Este adevarat ca el conduce acum firma de paza pe care eu am infiintat-o. El este administratorul acestei firme, cu care eu nu mai am nicio legatura. Se poate verifica faptul ca eu nu iau niciun salariu de acolo. Dar aceasta firma a fost facuta pentru ca Nicu Dascalu si sportivii de valoare din Brasov sa aiba o activitate pe masura competentelor lor si sa nu se ocupe cu alte lucruri”, a mai spus Paul Enache.
Paul Enache a tinut de asemenea, sa spuna ca, patronul casei de schimb are „o mare vina morala” in ceea ce priveste incidentul si moartea celor doi oameni, intrucat nu a asigurat cea mai buna protectie pentru angajatii sai si nu a respectat regimul de transport al banilor.
„Am adunat date despre activitatea lui. Oamenii au murit nevinovati pentru ca el nu a asigurat conditiile legale. Din cate cunosc, transportul banilor se face numai cu o masina blindata, si numai pana la orele 17.30-18.00. Ori transportul de la aceasta casa de schimb s-a facut intr- o masina normala, dupa aceste ore. Putea preveni totul. El este principalul vinovat”, a spus Enache.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.