Patrule mixte prin Brasov

Patrule mixte prin Brasov

0 76

Tinand cont ca rata criminalitatii ia tot mai mult avant si ca, si la Brasov, ca in toate orasele mari ale tarii, cetatenii pasnici nu mai sunt siguri de integritatea lor si a bunurilor lor si pentru asigurarea ordinii si linistii publice, au fost formate, incepand de ieri, 1 februarie, echipaje mixte alcatuite din politisti, jandarmi si poliþisti comunitari.
Acestia vor patrula impreuna in zonele din oras unde au fost semnalate cele mai multe incidente, si aici se stie ca este vorba de Bartolomeu, dar si de fostele cartiere muncitoresti, Astra, Tractorul, Metrom, Florilor cu Uzina 2.
Patrularea se va face in trei schimburi, 24 din 24, astfel ca respectivele zone sa fie permanent supravegheate. Iar faptul ca in componenta acestor patrule intra si oameni cu pregatire superioara in domeniu – ma refer la politisti si jandarmi – nu trebuie sa scada meritul comunitarilor, care insa sunt, in general, mai “subtirei” in domeniu.
In acest program au fost mobilizaþi 110 angajati si 18 mijloace de transport.
Sa speram ca, astfel, furturile, spargerile si talhariile vor cunoaste o diminuare cat mai mare a cazurilor, spre linistea populatiei.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.