Patru ofertanți pentru construirea Sălii Polivalente de la Brașov

Patru ofertanți pentru construirea Sălii Polivalente de la Brașov

0 47

Patru ofertanți au depus documentațiile necesare pentru câștigarea licitației de execuție de lucrări pentru obiectivul de investiții „Complex multifuncțional – Sala Polivalentă, municipiul Brașov, județul Brașov”. Această investiție este derulată de Compania Națională de Investiții. Valoarea estimată a lucrărilor este de 279.105.604,78 de lei + TVA. Cea mai mare parte a fondurilor sunt asigurate din bugetul de stat, aproximativ 96,5%, cofinanțarea din bugetul local fiind de 3,5%.

,,Finalizarea acestei etape din procesul de achiziție este un moment important pentru realizarea uneia dintre investițiile majore ale Brașovului. Urmează etapa de evaluare a documentațiilor și sperăm ca în prima parte a anului 2022 să se semneze contractul de lucrări Faptul că cei de la CNI au stabilit ca și criteriu de atribuire cel mai bun raport calitate-preț reprezintă încă o garanție că viitoarea sală polivalentă va fi un proiect de referință pentru orașul nostru. Avem nevoie de o astfel de sală, care va pune Brașovul pe harta celor mai importante destinații din România pentru organizarea de competiții sportive de nivel european și internațional, dar și pentru organizarea unor evenimente de mare anvergură“, a declarat primarul Allen Coliban.

Cei patru ofertanți sunt:

1. Aktor Societate Tehnica Anonima (AKTOR S.A.), împreună cu Talleres Dizmar – terț, având ca și subcontractanții: Low Voltage; Eplus Oltenia; Kronlift; C.C.S. Engineering; EGAS.

2. Asocierea dintre Construcții Erbașu (Leader) și Bertoni Construct, Transferoviar Grup SA, având ca și subcontractanți: Ascensorul Tehnic Service SRL; Sectron Guard, North Star Industrial SERV.

3. Asocierea dintre MIS Grup (Leader) și Electrogrup, Energosteel ART SRL, împreună cu Yenigun Insaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Sirketi – terț, având ca și subcontractanți: Terratest Geotehnic SA, Loyal Center SRL, Eco Garden Construct SRL; Roland Survey; Saiatest; Generalsting; Dianova Instal; Abcony Serv; Elron Energy CO, KONE Ascensorul SA.

4. Asocierea dintre Terra Gaz Construct (Leader) și PAB Romania, Drum Concept, SC Danube Total Grup SRL, având ca și subcontractanți: Avitech CO, Amteh International SRL, Climatec SRL, KONE Ascensorul SA.

Conform procedurii de achiziție criteriul de atribuire este cel mai bun raport calitate-preț, în cadrul căruia componenta tehnică reprezintă 30%, iar cea financiară, 70%.

Descrierea investiției

Conform proiectului tehnic, sala polivalentă va avea o capacitate de 10.059 de locuri, în condițiile unei utilizări flexibile și este destinată competițiilor sportive, concertelor, conferințelor, congreselor, activităților culturale, cu respectarea normelor în domeniu, care să permită omologarea sălii la standarde naționale și internaționale, și care să asigure organizarea unei mari varietăți de competiții sportive.

În cadrul Sălii Polivalente se va realiza și o sală de încălzire, care este de asemenea dotată cu tribune pentru public cu o capacitate de 1.152 locuri, rezultând un număr total de 11.211 locuri.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.