Patru medalii pentru juniorii României la Campionatul Mondial de tenis de masă

Patru medalii pentru juniorii României la Campionatul Mondial de tenis de masă

0 62

Cei mai buni juniori din lume la tenis de masă s-au întrecut în Portugalia, la întrecerile mondiale, iar sportivii români au obținut nu mai puțin de patru trofee: o medalie de argint și trei de bronz. Sportivii pregătiți deViorel Filimon, Anamaria Sebe, Mădălin Ionașcu și Emilian Bulbuc s-au duelat cu cei mai buni jucători de tenis de masă din lume, în Portugalia.

Iulian Chiriță și Bianca Mei-Roșu au cucerit locul doi mondial, în proba de dublu mixt, la U15. Au urcat pe a treia treaptă a podiumului Campionatelor Mondiale echipa feminină U19, formată din Elena Zaharia, Ioana Sîngeorzan, Camelia Mitrofan, Bianca Mei-Roșu.

Darius Movileanu și Eduard Ionescu au ocupat locul trei la dublu masculin, la U19, iar perechea Iulian Chiriță și Dragoș Bujor au luat bronzul la U15.

 La finalul competiției putem spune că băieții au avut o evoluție bună, îmi propusesem ca obiectiv să obținem cel puțin o medalie, pe care am câștigat-o, la dublu. În proba pe echipe ne-a lipsit puțină șansă la tragerea la sorți, picând cu cea mai bună echipă, China, în sferturi. Am terminat concursul pe echipe pe locul V, aceeași poziție și la dublu mixt, prin Darius Movileanu și Elena Zaharia, și la simplu băieți, tot prin Darius Movileanu. Avem o echipă tânără și cred că la viitoarea ediție a Campionatelor Mondiale puteam obține rezultate mult mai bune!”, a spus și Mădălin Ionașcu, antrenorul lotului masculin de tenis de masă de juniori al României.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.