La Bucureşti s-au desfăşurat Campionatele Naționale de Scrimă, proba de sabie,  rezervate copiilor. Printre participante, s-au numărat şi sportivele de la CSM Brașov, care au cucerit patru medalii , câte două de argint și bronz.

La categoria 12-13 ani, Alesia Cida , antrenată de Mircea Manciuc și Marius Gălățanu a condus cu 6-1în finală, fiind foarte aproape de medalia de aur , dar pe final a fost întrecută de Dora Szegedi, de la Riposta Bucureși şi a obţinut astfel medalia de argint. La categoria 8-9 ani, Ioana Guliciuc, antrenată de Mircea Manciuc și Adrian Tănăselea  a evoluat în finala mică , cucerind medalia de bronz, la fel ca Ana Maria Botezatu, la categoria 10-11 ani, antrenată de Mircea Manciuc și Marius Gălățeanu

În proba pe echipe , cele patru sabrere de la CSM Brașov, Alesia Cida,Vanesa Danciu,Corina Staicu și Ana Maria Botezatu, pregătite de Mircea Manciuc și Marius Galateanu, au ajuns în finală, unde au cedat în faţa bucureştencelor de la Riposta, cu 36-45, rămânând cu medaliile de argint.

Dorin Duşa

 

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.