Patronul casei de schimb atacate sustine ca jaful a fost comandat

Patronul casei de schimb atacate sustine ca jaful a fost comandat

0 139

Bomba in cazul de la Brasov: Valentin Candidatu, patronul casei de schimb valutar care a fost tinta jafului armat a declarat presei ca jaful care s-a soldat cu doi morti si un ranit a fost comandat. El acuza ca la mijloc ar fi consilierul judetean PSD Paul Enache, care ar face presiuni pentru a obtine din partea patronilor de case de schimb taxe de protectie. Cum el ar fi refuzat plata acestei taxe, Enache i-ar fi pus gand rau, sustine Candidatu. De asemenea, el acuza ca in jaf ar fi implicat si un antrenor de karate, Nicu Dascalu, care ar fi omul lui Enache. Candidatu sustine ca Dascalu i-a adresat de mai multe ori amenintari.
Patronul Casei de schimb sustine ca ar fi avut mai multe conflicte cu Dascalu si cu Enache. Consilierul judetean a dezminitit acuzatiile si a spus ca nici nu-l cunoaste pe Dascalu, decat in masura in care este cunoscut de foarte multa lume, el fiind un sportiv cu notorietate. Paul Enache este decis sa il dea in judecata pe Candidatu, acuzandu-l de calomnie. De asemenea, Paul Enache este de parare ca patronul casei de schimb poarta intreaga vina pentru cele intamplate, el neasigurand paza corespunzatoare a obiectivului.
„Am adunat date despre activitatea lui. Oamenii au murit nevinovati pentru ca el nu a asigurat conditiile legale. Din cate cunosc, transportul banilor se face numai cu o masina blindata, si numai pana la orele 17.30-18.00. Ori transportul de la aceasta casa de schimb s-a facut intr- o masina normala, dupa aceste ore. Putea preveni totul. El este principalul vinovat”, a spus Enache citat de Mediafax.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.