Patriarhul Daniel le cere preotilor sa-si faca pagini de Facebook si conturi...

Patriarhul Daniel le cere preotilor sa-si faca pagini de Facebook si conturi de Twitter

0 461

Patriarhul Daniel considera ca „Avem aceasta datorie” si le cere preotilor sa-si faca pagini de Facebook.
„Biserica noastra are datoria de a intra in retelele de socializare, pentru intalnirea cu omul de astazi”. Asa suna indemnul patriarhului Daniel catre preoti.
Acestia sunt nevoiti mai nou sa-si faca pagini de Facebook si conturi de Twitter pentru a raspandi mai usor cuvantul credintei. Patriarhul avertizeaza, ce-i drept, ca internetul ascunde numeroase capcane, de la furtul de identitate, cu care se confrunta insusi inaltul prelat, la postari care iau numele Domnului in desert.Facebook jTwitter 2

Iata ca BOR prin seful suprem face un mare pas in zona de comunicare scotand din racorea bisericii si obligand protimea sa invete sa lucreze cu INTERNETUL pentru a intra pe retelele de socializare.
Fara indoiala gestul poate fi considerat un pas spre modernizare. Asteptam ca Patriarhul Daniel sa-si oblige intermedieri dintre Dumnezeu si enoriasi sa intre mai des in comunitatile mai sarace, sa fie alaturi de batrani sau de copii din camine sau parasiti de parintii care lucreaza in strainatate si nu in cele din urma cartierele rromilor de la marginea (intrarea) localitatilor..
Horia D.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.