Patinoarul din Poiana, finalizat pe muchie

Patinoarul din Poiana, finalizat pe muchie

0 95
Presedintele Comitetului de Organizare a preluat coordonarea lucrarilor la patinoarul din Poiana Brasov. George Scripcaru vrea sa se asigure ca obiectivul, care trebuie finalizat pana miercuri dimineata, va avea si gheata pana la sfarsitul saptamanii. Marti se lucra la foc continuu la instalarea mantinelelor, tribunelor, gradenelor si tabelei de marcaj. Incepand cu 17 februarie, aici se vor disputa probele de patinaj artistic si short-track ale Festivalului Olimpic al Tineretului European.
Pe ultima suta de metri, la patinoarul din Poiana se lucreaza intr-un ritm incredibil. Unii dintre muncitori instaleaza mantinela, altii se ocupa de tribune si gradene, o alta echipa instaleaza tabela de marcaj in timp ce alti angajati se ocupa de igienizare. Totul se face in viteza maxima, sub supravegherea stricta a primarului Brasovului.
Daca pana nu demult lipsa fondurilor a facut ca patinoarul sa astepte inceperea lucrarilor, dupa ce constructorul si-a terminat treaba, lucrarile de interior se desfasoara extrem de rapid. Primarul George Scripcaru trece zilnic pe aici sa constate stadiul lucrarilor, mai ales ca timpul ramas pana la omologarea obiectivului este extrem de scurt. Cel tarziu miercuri dimineata mantinela si celelalte amenajari din interior vor fi gata, iar pana la sfarsitul saptamanii va exista si gheata, astfel incat patinoarul sa fie omologat si competitia sa se poata desfasura conform programului. Patinoarul din Poiana va avea 220 de locuri in tribune si va gazdui intrecerile de patinaj artistic si short-track ale Festivalului Olimpic al Tineretului European din pedioada 17-22 februarie.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.