Patinoarul din Poiana Brasov intruneste toate standardele cerute de catre Comitetul International...

Patinoarul din Poiana Brasov intruneste toate standardele cerute de catre Comitetul International Olimpic

0 96
Brasovul se poate mandri cu doua patinoare recunoscute de catre forurile internationale ca functionale si care se ridica la standardele cerute de catre Comisiile Olimpice si de Federatiile Sportive Internationale. Daca primul patinoar este situat in Parcul Tractorul, cel de-al doilea se afla situat in Poiana Brasov.
Acest patinoar respecta, dupa toate lucrarile efectuate, toate cerintele, impuse de catre Comitetul International Olimpic si de Federatiile Sportive Internationale, atat in ceea ce priveste structura care acopera patinoarul, cat si pentru procurarea echipamentelor frigorifice si de ventilatie pentru gheata, a sistemelor de afisaj si de sonorizare, montarea spatiilor necesare activitatii arbitrilor, dar si a vestiarelor, care pot fi folosite simultan de catre 120 de sportivi.
Miercuri, a fost efectuata si omologarea oficiala a noului patinoar.
"Ne-au fost inmanate toate actele. Totul este functional, iar patinoarul respecta toate cerintele si normele impuse de oficialii FOTE si ai federatiilor internationale in domeniu pentru a desfasura competitii de o asemenea anvergura, precum sunt cele ce vor avea loc incepand de luni la Brasov”, a declarat pentru newsbv.ro Vasile Ungureanu, directorul Complexului Sportiv National Poiana Brasov.
 
Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.