Patinoarul de la Brasov este INTERNATIONAL

Patinoarul de la Brasov este INTERNATIONAL

0 77

Mult controversatul si portocaliul patinoar in valoare de nu mai putin 9 milioane de euro va ocupa un loc de cinste si la nivel international. Acesta a fost omologat de Federatia Internationala de Hochei si va gazdui in curand competitii importante, informeaza NewsIn.
„Sunt placut impresionat de ceea ce am gasit aici si suntem bucurosi ca vom putea organiza competitii internationale. Este un patinoar mai mic, insa care se inscrie in standardele concursurilor de acest gen”, a spus Francisco Gonzalez, secretarul general al Federatiei Internationale de Hochei.
Patinoarul de la Brasov, de 2000 de locuri, va gazdui primul concurs international, „Ice Hockey Challange”- seniori, ce va fi organizat aici in perioada 12-14 noiembrie. In martie 2011, tot la patinoarul din Brasov va avea loc Campionatul Mondial de Hochei pentru Tineret.
Foarte multumit a fost si preedintele Federatiei Romane de Hochei pe Gheata, Barna Tanczos, care a declarat ca asteapta un asemenea moment de 40 de ani.
Adrian Gabor, viceprimarul municipiului Brasov, si-a exprimat si el satisfactia pentru omologare patinoarului, care este deja gata pentru desfasurarea Festivalului Olimpic al Tineretului European din 2013, spunand ca municipalitatea isi asuma si refacerea patinoarului din Poiana Brasov, care va fi al doilea patinoar care va gazdui competitii olimpice in 2013.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.