Patinatorii de viteză ai Coronei se pregătesc la Inzell, Austria

Patinatorii de viteză ai Coronei se pregătesc la Inzell, Austria

0 30

Trei dintre patinatorii de viteză ai clubului Corona Braşov, şi anume Mihaela Hogaş, Roxana Manolache şi Cosmin Nedelea, împreună cu antrenorul Bogdan Stănescu, se vor antrena timp cde o lună în Germania la Inzell.

Pentru acest stagiu, care a devenit deja obişnuinţă în programul anual al sportivilor de la patinaj viteză, antrenorul Bogdan Stănescu a programat atât antrenamente pe gheaţă dar şi multă pregătire fizică. „Suntem în primul stagiu în care facem şi pregătire specifică pe gheaţă. Din păcate este primul stagiu, pentru că din cauza pandemiei, în vară nu am putut să ne pregătim specific pe pista de gheaţă de 400 metri. Sper să recuperăm repede şi să intrăm în normal. În acest cantonament ne  concentrăm pe un volum mare de antrenamente atât specific pe gheaţă cât şi prin pregătirea fizică pe bicicletă, alergare şi forţă, a spus antrenorul Coronei.

Bogdan Stănescu a subliniat că este nevoie de multă pregătire având în vedere că obiectivele pentru sezonul care va urma sunt mari. „Suntem toţi conştienţi că este nevoie de multă pregătire fizică deorece ţintim către obiective mari şi în acest sezon, respectiv câştigarea unor noi medalii in cupele mondiale şi câştigarea campionatului naţional”.

În stagiul de pregătire de la Inzell patinatorii Coronei vor participa şi la două concursuri test.

D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.