PATINAJ profesionist pentru brasoveni

PATINAJ profesionist pentru brasoveni

0 98

Patinoarul deschis in orasul nostru a facut senzatie printre iubitorii sporturilor de iarna care se pot mandri in sfarsit cu un lucru de calitate, realizat la cele mai inalte standarde de calitate.
Este prima baza sportiva de cinci stele construita vreodata pe teritoriul tarii noastre si se bucura, asa cum era si normal, de o mare publicitate.
Publicul brasovean va avea posiblitatea sa incerce pentru prima data o gheata de patinoar cu adevarat profesionist sambata seara, 20.02.2010, incepand cu ora 18:30.
Doritorii vor avea posibilitatea sa patineze timp de doar o ora si jumatate, timp in care arena va fi deschisa publicului larg, putand fi utilizata in premiera pentru agrement.
Acesta este timpul alocat pentru o serie, astfel ca brasovenii vor putea patina in cele mai buna conditii intalnite vreodata pe gheata romaneasca.
Preturile sunt accesibile pentru orice buzunar. Adultii vor plati pentru 90 de minute pe gheata, 10 lei, in timp ce copii au reducere de 50%. Cele patru puncte de acces vor fi atent monitorizate de oamenii de ordine si de camerele de supraveghere, existand si un sistem special de intrare, cu bare metalice.
Pentru inceput, accesul publicului va fi permis doar 90 de minute, dar cu timpul se vor organiza serii zilnice de patinaj, urmand ca in weekend sa fie programate cate doua serii, dupa ora 18.00.
Suprafata de gheata are o capacitate de maxim 300 de persoane, iar cei care nu au patine le pot inchiria din incinta bazei sportive.
Pentru 90 de minute, pretul unei perechi de patine ajunge la 10 lei, suma fixa atat pentru adulti, cat si pentru copii.
In acelasi timp, patinatorii isi pot cumpara din incinta complexului sucuri, ceaiuri sau cafea de la standurile special amenajate.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.