Pateu cu par si scame la Profi

Pateu cu par si scame la Profi

0 103
Protectia Consumatorului a facut un control fulger la un magazin de cartier al lantului Profi. Descinderea a venit in urma unei reclamatii pentru un pateu in care cumparatorul a gasit fire de par. Inspectorii CJPC a ridicat mai multe cutii de pateu care vor fi trimise la laborator pentru analize. In cazul in care se vor gasi nereguli, amenda poate ajunge la 50.000 de lei.
In momentul in care a deschis cutia de pateu cumparata din magazin, o brasoveanca a avut surpriza neplacuta de a gasi inauntru un fir de par si mai multe scame. Motiv pentru care femeia s-a adresat Protectiei consumatorului. Dupa ce au trimis produsul la laborator, inspectorii au decis  sa controleze si o alta parte a marfii aflate in magazinul din care a fost achizitionat produsul.
Pateurile sunt produse de o firma pentru lantul de magazine Profi care are filiale in intreg orasul iar termenul de valabilitate al pateului a ridicat si el semne de intrebare :
Daca se vor descoperi nereguli in compozitia produselor analizate, lantul de magazine risca o amenda de pana la 50.000 de lei, avertizeaza Sorin Susanu, director CRPC Regiunea Centru
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.