Patapievici sa-si dea demisia

Patapievici sa-si dea demisia

0 57

Acest lucru este cerut imperative de liberalul Ludovic Orban, si aceasta dupa scandalul cu sex elect-oral
Liberalii cer demisia directorului Institutului Cultural Roman, Horia Roman Patapievici, care a declarat intr-o publicatie spaniola ca presedintele Traian Basescu detine o caseta compromitatoare pentru Mircea Geoana si de aceea vor ca Patapievici sa renunte la conducerea ICR
Vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca Patapievici, directorul Institutului Cultural Roman, trebuie schimbat din functie..

„Domnul Patapievici trebuie sa-si dea demisia acum pentru ca acum e directorul ICR, care are ca scop nu sa arate murdaria din Romania prin strainatate, ci sa promoveze cultura romaneasca”, a spus Orban.
Dupa cum se stie, Horia Roman Patapievici a acordat un interviu publicatiei spaniole La Vanguardia, in care a declarat:
„E un pic asemanator cu cazul Bill Clinton si sexul oral. Stiu sigur ca lui Basescu i s-a oferit o caseta cu Mircea Geoana in care i se facea sex oral si el a refuzat sa o foloseasca. Este un om onest”.
Ulterior, revenit in tara,a explicat ca nu a facut referire la o caseta cu Mircea Geoana, ci doar la o caseta pe care o avea presedintele Traian Basescu si pe care nu a folosit-o.

Da, este tipic pentru aruncatul de prafuri, in cazul de fata in Spania, unde traieste o mare comunitate de romani, care astfel a fost influentata in sensul votului. Degeaba a sucit-o, revenind in tara, raul suspiciunii, samanta aceea afurisita, fusese aruncata. In asemenea cazuri un om de onoare se sacrifice si demisioneaza, stand o vreme retras, ca sa se uite patania.
Dar ati vazut vreodata pedelisti cu onoare?

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.