Pașaportul de vaccinat antiCovid o mizerie globalistă!

Pașaportul de vaccinat antiCovid o mizerie globalistă!

0 56

Părerea mea e că, indiferent cum se va numi, pașaportul de vaccinat antiCovid e o abominație. Chiar și numai ideea e o abominație, darămite concretizarea ei. Cu toate astea întreb: dacă tot se va impune abominația “pașaportului”, de ce n-am discuta despre o certificare de acest tip printr-un test al prezenței anticorpilor ?
Imensa majoritate a infectaților a supraviețuit bolii.
Din totalul imensei majorității supraviețuitoare, imensa majoritate a dezvoltat anticorpi. Deci numărul imunizaților natural e cu certitudine mai mare decît al celor care au dezvoltat anticorpi prin vaccin. În atare condiții, de ce nu omologăm ca “pașaport” anticorpii, nu cele două injectări, cu atît mai mult cu cît există și niste procente de vaccinați care nu se imunizează? Chiar și dpdv economic o testare repetată de asemenea proporții ar putea fi extrem de rentabilă. Poate chiar mai rentabilă decît vaccinarea.

Și încă niște întrebări, cu preambul.
Preambul. Din cîte înțeleg, obiectivul experților&autorităților la nivel global este vaccinarea certificată a trei sferturi din populație.
Să admitem că acest obiectiv se îndeplinește, ba chiar se depășește. Ne imaginăm, așadar, că un procent de 85% dintre pămînteni se vor fi vaccinat și vor deține pașaport conform.
Întrebări. Care va fi statutul uman, social, politic, economic etc. al celor 15-25 de procente care, din varii motive, nu se vor vaccina? Rezervații? Izolare cu zidire în propriile locuințe?
La ce distanță de vaccinați vor avea nevaccinații dreptul să respire în aer liber?

Autor: Sorin Faur

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.