Paşapoartele temporare simple nu vor mai fi eliberate în 3 zile

Paşapoartele temporare simple nu vor mai fi eliberate în 3 zile

0 184

Este o măsură Serviciul Paşapoarte vrea să reducă eternele cozi, mai ales că se apropie luna august. Programul de lucru a fost prelungit până la ora 18.30, în fiecare zi, s-a, deschis al doilea ghişeu pentru programări online deschis şi personalul a fost suplimentat

Este o măsură Serviciul Paşapoarte vrea să reducă eternele cozi, mai ales că se apropie luna august. Programul de lucru a fost prelungit până la ora 18.30, în fiecare zi, s-a, deschis al doilea ghişeu pentru programări online deschis şi personalul a fost suplimentat.
De acum, este nevoie de un motiv temeinic pentru a obţine paşaportul simplu temporar în 3 zile şi nu în două săptămâni, cum se întâmpla până acum. Potrivit subcms.

Cristina Stuparu, Serviciul Paşapoarte Braşov, este vorba de motive de sănătate, profesionale şi familiale, care trebuie dovedite cu documente.
De asemenea, valabilitatea documentelor se prelungeşte la 3 ani pentru cei cu vârste de până în 12 ani, la 5 ani pentru cei între 12 şi 18 ani şi la 10 ani pentru cei cu vârste de peste 18 ani. În schimb, eliberarea bonului de ordine nominal îi nemulţumeşte pe cei care aşteaptă.

Şefii de la Paşapoarte le atrag atenţia solicitanţilor să-şi verifice dosarele pentru a nu fi nevoiţi să mai stea o dată la coadă. Cei doi lucrători care mergeau săptămânal la Făgăraş lucrează acum doar la Braşov, dar punctul de la Făgăraş a fost suspendat până în octombrie.

La Serviciul Paşapoarte funcţionează acum două ghişee on-line.
De la Prefectură a fost detaşată o persoană, care să preia din cereri, astfel încât să decongestioneze Serviciul Paşapoarte, unde lucrează acum 17 oameni din schema optimă de 20. Nemulţumurile, însă, n-au dispărut la cozi.
Pentru luna august, când sunt aşteptaţi să vină braşovenii din străinătate, Serviciul Paşapoarte va prelungi programul zilnic până la ora 18.30.

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.