Pasapoartele si-au mutat sediul

Pasapoartele si-au mutat sediul

0 56

Brasovenii care vor dori sa schimbe pasaportul au de astazi un loc nou de “pelerinaj”. Noul sediu al Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Simple (SPCEEPS) este, de joi, situat pe strada Turnului nr. 5.
Astfel, in prezenta sefului serviciului si a prefectului Ion Gontea, noul sediu cu o suprafata de 3000 de metri patrati a fost inaugurat. In cladirea va functiona si sediul Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV). Cele doua servici isi vor imparti o cladire pe care statul roman a preluat-o de la firma pentru stingerea datoriilor pe care societatea le are catre stat. Cladirea este supravegheata video, cu inregistrare. Aceasta mutare atrage cu sine si modificarea programului de lucru al celor institutii: luni si miercuri se lucreaza cu publicul intre 8.30 – 18.00, marti si joi intre 8.30 – 16.30, iar vineri, intre 8.30 la 14.30
”Cladirea a trecut apoi in administrarea Prefecturii Judeþul Brasov, care o pune la dispozitia celor doua servicii subordonate. Pana acum, cele doua servicii isi desfasurau activitatea intr-un sediu la politia judeteanã, intr-un spatiu impropriu. Am fost nevoiti sa luam aceasta masura pentru ca toti cei care doresc sa beneficieze de aceste servicii sa o faca in conditii, cat mai bune, sa fie o accesibilitate mare a oamenilor la aceste servicii publice, in conditii cat mai civilizate”, a declarat la inaugurarea prefectul Ion Gontea.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.