Pasajul vechi Fartec se inchide luni

Pasajul vechi Fartec se inchide luni

0 523

Luni, 11 aprilie, de la ora 9.00, circulatia pe Pasajul nou Fartec iar pasajul vechi va fi inchis, in vederea executari lucrarilor de reparatii capitale

Luni, 11 aprilie, de la ora 9.00, circulatia pe Pasajul nou Fartec iar pasajul vechi va fi inchis, in vederea executari lucrarilor de reparatii capitale. In urma unei expertize efectuate de o firma specializata s-a constatat ca una dintre grinzi este serios fisurata, betonul a inceput sa cada de pe armaturi, care sunt ruginite. De asemenea, apa se infiltreaza in placa de beton iar stalpii de sustinere au fisuri verticale. Pasajul vechi a fost construit in anul 1971, are o lungime de aproape 250 de metri si o latime de peste 12 metri si a mai fost in reparatii doar la inceputul anilor 2000.
Lucrarile de reparatii sunt finantate de la bugetul local: valoarea contractului care va executat de o firma din Bucuresti si una din Brasov este de aproape 8.300.000 de lei. Noul pasaj a fost construit in anul 2013 si a costat peste 13 milioane de lei, bani primiti de la Uniunea Europeana.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.