Pasajul de la capatul strazii Lunga, la final

Pasajul de la capatul strazii Lunga, la final

0 240

Pentru inceputul saptamanii viitoare este programata deschiderea celui de-al doilea pasaj pestea calea ferata din Bartolomeu, cel construit in prelungirea strazii Lunga, dupa pasajul de la capatul strazii De Mijloc.


Consilierul local PD, Ciprian Chiriches, a precizat ca mai sunt de pus la punct doar marcajele rutiere si finalizarea asfaltarii spre strada Lunga. Sa speram ca municipalitatea se va tine de cuvant si nu va recurge iar la serialul de amanari, care caracterizeaza lucrarile de asfaltare din Brasov.


Consilierul a explicat ca pasajul va avea doua sensuri si, este posibil ca, in urmatoarele zile, brasovenii care locuiesc dincolo de calea ferata din Bartolomeu sa aiba parte de o veste buna. Autoritatile urmeaza sa discute cu conducerea Regiei Autonome de Transport Brasov despre posibilitatea ca linia 28 sa treaca prin acest nou pasaj, «macar in anumite ore ale zilei», a mai spus Chiriches. Potrivit acestuia, Primaria a primit o serie de solicitari ale locatarilor din zona, in care se propunea ca anumite autobuze sa aiba ruta si prin zona pasajului, in special intre orele 6,30-8,00, cand este timpul de plecare a copiilor la scoala.


?

Intre timp, circulatia autovehiculelor este ingreunata in alta parte a Bartolomeului, aproape de iesirea din Brasov spre Cristian, unde, in fata viitorului Metro Real care este in constructie langa Eliana Mall, se lucreaza la un sens giratoriu.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.