Pasaje pentru decongestionarea traficului

Pasaje pentru decongestionarea traficului

0 66

Primaria Brasov are in plan construirea de noi pasaje subterane si supraterane pentru decongestionarea traficului rutier din municipiu. Astfel, in zonele Star, Modarom, Casa Armatei si Poienelor sunt prevazute spre realizare pasaje subterane. Primarul George Scripcaru a anuntat ca in prezent au fost demarate procedurile de organizare a licitatiei pentru efectuarea studiului si a proiectului tehnic, urmand ca anul viitor sa inceapa efectiv lucrarile.


Pasajele subterane de la Star, Modarom si Casa Armatei sunt prevazute si in planul urbanistic zonal pentru centrul istoric, proiect prezentat recent membrilor Comisiei de arhitectura si urbanism a municipalitatii. Proiectul a avut in vedere si reglementarea circulatiei rutiere si a delimitat si aria zonei istorice. Documentul a fost elaborat de specialisti de la Institutul de Arhitectura „Ion Mincu”.


De asemenea, pasajul suprateran de la Fartec se vrea dublat de inca unul, asemeni celui de la Darste, iar drumul spre Stupini sa fi latit cu inca doua benzi , unindu-se apoi cu al doilea tronson al ocolitorii Brasovului.


M.O.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.