Pasageri minori, daune majore

Pasageri minori, daune majore

0 507

O fetita de 12 ani ani a murit, iar alti trei minori au fost raniti, in urma unui accident cumplit provocat de un sofer de 17 ani! Accidentul s-a petrecut duminca seara, in jurul orei 17.00, pe D.N 73A, intre Poiana Marului si Sinca Noua

O fetita de 12 ani ani a murit, iar alti trei minori au fost raniti, in urma unui accident cumplit provocat de un sofer de 17 ani! Accidentul s-a petrecut duminca seara, in jurul orei 17.00, pe D.N 73A, intre Poiana Marului si Sinca Noua.
Soferul minor si, evident fara permis, luase masina parintilor pentru a-si plimba prietenii, toti minori. La un moment dat, la km. 43 adolescentul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și autoturismul condus de el s-a rasturnat in albia piriului Șinca.
Din nefericire, o fetita de 12 ani care se afla in masina a murit pe loc, iar soferul teribilist si doua pasagere, una de 10 ani si alta de 15 ani, au fost si ele ranite. La locul accidentului au intervenit trei echipaje SMURD care au preluat ranitii.
Soferul de 17 ani a fost retinut de politisti imediat dupa ce i s-au acordat ingrijiri medicale si a fost prezentat magistraților cu propunere de arestare preventiva.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.