Party cu golan si curva la Palatul Victoria

Party cu golan si curva la Palatul Victoria

0 495

Intr-un partid crescut mai bine de un sfert de secol de o Bunicuta, nu-i de mirare ca aia mici au perceptii deviante asupra partii feminine a familiei. Bietul Ioan Rus nu putea nici el sa scape de maladia asta. Pesedimea n-a prea vazut barbati prin preajma in toata vremea asta cand a crescut singura la sediu, cu cheia de gat

Intr-un partid crescut mai bine de un sfert de secol de o Bunicuta, nu-i de mirare ca aia mici au perceptii deviante asupra partii feminine a familiei. Bietul Ioan Rus nu putea nici el sa scape de maladia asta. Pesedimea n-a prea vazut barbati prin preajma in toata vremea asta cand a crescut singura la sediu, cu cheia de gat. Singura care venea sa vada de copii, cand Bunicuta se lua cu meandrele concretului, a fost o matusa cu mosie la Cornu. Una care isi da unghiile cu lac si si-a facut liposuctie la gusa cu pistolul, dupa care a pansat-o cu un bandaj Burberry.

Ioan Rus, de-acum fostul ministru al Transporturilor, le-a facut pe nevestele capsunarilor curve si pe copii golani. Nu e decat prostia nuda si molcoma din capul unui ardelean asezat, care a confundat mereu incetineala in exprimare cu o umbra de intelepciune. Daca v-ati bucurat cumva ca diaspora a mai facut o victima in jurul lui Victor Ponta, sunteti in eroare. Demisia lui Rus i-a venit unsa celui care refuza sa plece de la Palatul Victoria de frica pericolului rus.

Enormitatea debitata de ardeleanul Rus este o piticanie sfrijita pe langa frazele prapastioase ale miticului Ponta. El i-a facut inca de anul trecut golani pe alegatorii din diaspora, care au avut tupeul de a-si cere zeci de ore in strada, in fata sectiilor de votare din ambasade, dreptul la vot. Ponta a decis inca de la primul tur al alegerilor ca barbatii aia sunt niste derbedei iar tinerele umilite de frica de alegeri a pesedimii sunt, de fapt, niste curve electorale.ponta dna

Nici demisia lui Rus nu este gestul unui barbat. Este cochetaria unui prostituate politice ca Victor Ponta de a-si cosmetiza anturajul, intr-o ultima incercare de a da bine in fata natiei inaintea votului motiunii anemice a penelimii. Melanjul cel mai izbutit de curva si golan al polticii s-a cuibarit si mai bine in fotoliul de prim ministru.

 

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.