Partidul a dat, partidul a luat functia de consilier judetean a Elisavetei...

Partidul a dat, partidul a luat functia de consilier judetean a Elisavetei Popa

0 157

Sotia senatorului Nicolae Vlad Popa, Elisaveta Popa a fost expulzata ieri din Consiliul Judetean Brasov, dupa ce 19 consilieri din cei 30 prezenti au votat pentru incetarea mandatului acesteia.


Proiectul de hotarare era unul dintre punctele fierbinti ale ordinii de zi a plenului Consiliului Judetean Brasov de astazi. Elisaveta Popa, avocat de meserie si-a sustinut cauza in fata plenului CJ Brasov invocand legi ale statutului alesilor si ale administratiei publice locale, dar si articole din Constitutie. Dupa o pledoarie prelungita, gen avocatesc, Elisavetei i s-a raspuns cu aceasi moneda, discursul provenind din partea consilierului liberal Vasile Ungureanu. Totusi, Elisaveta Popa a multumit ironic presedintelui CJ, Aristotel Cancescu (liderul PNL Brasov) pentru ca „mi-ati fost client, coleg de partid si presedinte in Consiliul Judetean”, anticipand votul de blam al consilierilor.


Dupa asa pledoarii, demne de procese, „juriul” conslierilor judeteni s-a retras sa delibereze timp de cinci minute pe holurile CJ, in fapt o mica pauza, ulterior votand fara pic de remuscare eliminarea elisavetei Popa din radurile lor. In locul acesteia, a fost votat profesorul liberal, fost ecologist, Ioan Popescu Topolog, acesta adunand 28 dintre sufragiile alesilor judeteni.??????


Elisaveta Popa a fost exlusa in urma cu o luna din PNL, iar presedintele CJ, Aristotel Cancescu a decis sa-i fie retras si mandatul de consilier judetean, invocand noile prevederi ale Statutului alesilor locali. atat Elisaveta cat si sotul sau, sentorul PLD au asigurat ca vor ataca in Contencios-Administrativ decizia deliberativului judetean.


M.O.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.