Partidă derby pe ,,Tineretului”, în Liga a treia de fotbal : ACS...

Partidă derby pe ,,Tineretului”, în Liga a treia de fotbal : ACS SR Municipal Brașov – Turris Oltul Tr. Măgurele (sâmbătă, ora 17,00)

0 188

Derbiul etapei a 4-a din seria a 3-a a Ligii a treia de fotbal se va disputa la Brașov, între ACS SR Municipal Braşov și Turris Oltul Turnu Măgurele. Este un meci important, între două echipe care au ca obiectiv promovarea în liga secundă. Echipa brașoveană se află la al doilea meci de o asemenea importanță, tot acasă, după ce anterioara partidă de acest gen, contra U Craiova 1948, a fost pierdută de trupa lui Florin Stângă. Înaintea meciului, care se va disputa sâmbătă, pe stadionul ,,Tineretului”, de la ora 17,00, antrenorul Florin Stângă a declarat :
Întîlnim o echipă bună din toate punctele de vedere, dar noi sîntem FC Braşov şi sîntem obligaţi să cîştigăm. Am foarte mare încredere în jucătorii noştri că sîmbătă vom face un meci mare. Vom fi o echipă agresivă şi vom cîştiga cele trei puncte. Pentru a cîştiga acest meci avem nevoie de sacrificiu, de determinare, de foarte multă dorinţă şi de concentrare. Avem ceva probleme de lot, dar avem jucători valoroşi care merită să facă parte din echipa noastră. Cei de la Turnu Măgurele au în lot jucători valoroşi, pe unii dintre ei chiar mi i-aş fi dorit la Braşov. Îmi place foarte mult de Fotescu, iar pe Marian Constantinescu îl cunoaştem cu toţii, însă din cauza situaţiei care a fost la noi în vară nu am putut discuta concret cu el. I-am urmărit, ştiu ce joacă, îl ştiu şi pe Erik Lincar, un antrenor care are aceeaşi viziune despre fotbal ca şi mine. Cred că diferenţa în acest meci o va face determinarea şi ambiţia jucătorilor
Organizatorii partidei au făcut cunoscut că un bilet la tribunele 1 și 2 costă 10 lei (copiii sub 14 ani au intrarea gratuită), iar la tribuna oficială, un bilet costă 50 de lei.
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.