Partid iubit, Partid unic!

Partid iubit,
Partid unic!

0 187

Este iarasi ce-a fost si mai mult de-atat, as spune despre PCR! Daca cineva isi inchipuie ca Partidul Comunist Roman a disparut odata cu arderea unor carnete de partid, se inseala! Nimic nu s-a pierdut, nimic nu s-a castigat, totul s-a transformat! Dar ce transformare! S-a facut voia Domnului Nostru Ion Iliesccu, avem o democratie originala, perfect adaptata genei comuniste dobandite prin corcirea rosie. Indiferent cate partide avem la dispozitie, introducand votul in gaura urnei noi nu optam practic pentru un partid ci desemnam partidul unic al mandatului ce sta sa inceapa.
De la vladica la opinca, nu ne intereseaza liberalii, social-democratii, popularii, democrat-liberalii, conservatorii etc. Poporul vrea un Partid iubit, un fiu si mai iubit si mai vrea ca fiul sa fie si tatuc, ceea ce este posibil doar daca fiul se da incestuos la bunica sa, mama poporului, da’ poporul nu se supara, ba chiar sta si el capra, astaptand binecuvanta lucrare a mult-iubitului. Cu dintii inclestati a primit poporul ce primeste de 20 de ani si a asteptat alegerile, pentru a-si alege un nou Partid unic, sa moara de ciuda vechiul si viitorul partid unic! UNIC, ORIGINAL, nu-i asa?
Dupa ce au stat romanii flamanzi, pe intuneric, in frig, au schimbat ingredientele: au facut cozi la ajutorul de somaj, si-au lasat salariile ciuntite, au plecat la capsuni, au murit cu zile, dar au o mare satisfactie: partidul sta chezasie viitorului luminos (de-atata lucratura o sa vedem stele verzi, de-aia zic luminos), noi stam cu fundul dezvelit spre deliciul membrului de partid unic iar viata merge inainte: de la vanzatorul de inghetata la directorul de agentie guvernamentala, toti sunt numiti politic, buzunarele “partidului” se croiesc mai largute, firmele de partid nu mai prididesc cu treaba, iar noi suntem tare dezamagiti! Dar las, ca vin ele alegerile si votam alt partid unic! Traiasca partidul unic democrat liberal comunist social si de ce nu? secuiesc!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.