Participare romaneasca la Shooting Stars

Participare romaneasca la Shooting Stars

0 99

Se pare ca succesul inregistrat in lume de filmul lui Cristian Mungiu,”4 luni, 3 saptamani si 2 zile”, a facut ca eroina principala, Anamaria Marinca, sa atraga asupra ei atentia oamenilor importanti din lumea filmului.


??????????? Actrita va sta in lumina reflectoarelor alaturi de alti noua tineri actori europeni, la Festivalul International de Film de la Berlin, desfasurat in perioada 7-17 februarie 2008. Ea a fost aleasa sa reprezinte Romania in proiectul „Shooting Stars” dintr-un numar de 22 de actori promitatori. Cei care au facut aceasta selectie sunt membrii European Film Promotion, o retea de promovare a filmului european, din care face parte, de anul trecut, si Asociatia pentru Promovarea Filmului Romanesc (APFR).


??????????? „Shooting Stars”,? desfasurat in perioada consta in 8 si 12 februarie 2008, se va desfasura in felul urmator: actorii vor da interviuri, vor poza pentru diverse publicatii si vor lua parte la un „industry breakfast” – o intalnire informala cu actori selectati anii trecuti, cu directori de casting si agenti.


?

?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.