Participa, doneaza si salveaza viata Iuliei!

Participa, doneaza si salveaza viata Iuliei!

0 384

Cunoscuti interpreti de muzica populara vor canta joi seara la spectacolul caritabil in beneficiul Iuliei Ganea. Tanara accidentata foarte grav pe trecerea de pietoni din Cristian se lupta de 6 luni cu moartea. In ciuda eforturilor medicilor, starea Iuliei nu s-a ameliorat. Familia a strans o parte din banii necesari pentru a o tranfera la o clinica din Viena insa banii nu sunt suficienti pentru a-i asigura mai multe luni de tratament

Cunoscuti interpreti de muzica populara vor canta joi seara la spectacolul caritabil in beneficiul Iuliei Ganea. Tanara accidentata foarte grav pe trecerea de pietoni din Cristian se lupta de 6 luni cu moartea. In ciuda eforturilor medicilor, starea Iuliei nu s-a ameliorat. Familia a strans o parte din banii necesari pentru a o tranfera la o clinica din Viena insa banii nu sunt suficienti pentru a-i asigura mai multe luni de tratament. Brasovenii sunt invitati sa cumpere o invitatie la concertul organizat in Bran si sa ajute astfel la recuperarea ei.
Pe 18 mai Iulia, tanara insarcinata in opt luni, a fost lovita grav de un sofer pe o trecere de pietoni din Cristian. Sotul, angajat la SMURD, i-a facut primele manevre de resuscitare. Femeia a fost dusa de urgenta la spital iar medicii au decis practicarea unei cezariene. Adus pe lume fortat, la 8 luni, bebelusul a decedat ulterior la maternitate. Au trecut de atunci 6 luni iar fiecare zi este o lupta pentru Iulia.
Medicii de la Spitalul clinic de urgenta „Bagdasar Arseni”din Bucuresti sunt rezervati in ceea ce sansele Iuliei de recuperare.
De aceea Laurentiu incearca de cateva luni sa stranga bani pentru a o transfera la o clinica din Austria. Desi a adunat o parte din suma, costurile de internare la clinica din Viena sunt uriase.iulia ganea1
Pentru patru saptamani de internare este nevoie de 40-50.000 de euro, spune Laurentiu Ganea, sotul Iuliei, de profesie paramedic SMURD.
Mai multe organizatii si fundatii vor sa sprijine familia greu incercata. Joi la Bran va avea loc un spectacol caritabil iar toate fondurile obtinute vor fi donate familiei Iuliei.
Costul unei invitatii la spectacolul caritabil de la Bran este de 100 de lei. Brasovenii care vor sa-si procure invitatii o pot face la numarul de telefon 0743476705. Donatii se pot face de asemenea prin sms la 8828 cu textul Iulia sau in contul deschis la BCR pe numele Laurentiu Florin Ganea.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.