ROMÂNIA O ȚARĂ OCUPATĂ!„Parteneriatul strategic” româno-american înseamna doar pierderi pentru Romania

ROMÂNIA O ȚARĂ OCUPATĂ!
„Parteneriatul strategic” româno-american înseamna doar pierderi pentru Romania

Parteneriatul strategic romano-american. Ati auzit si voi de expresia asta care provine din limba engleza de lemn…

Astazi televiziunile, de la A la Z, nu mai contenesc cu osanalele la adresa parteneriatului strategic romano-american…

De la Antena 3 la Zoo TV, toata lumea vorbeste despre cat de minunat a fost Klaus Johannis la intalnirea de la Casa Alba, despre ce laude ne-a tras Trump, despre cum a vorbit mutulica de la Cotroceni in engleza (apropos, poate ca ar trebui sa ne vorbeasca si noua in limba engleza, poate asa il inteleg mai multi oameni) si despre ce viitor luminos va avea tara noastra.

Un mare cacat!

Despre ce e cu adevarat vorba in parteneriatul strategic romano-american

Parteneriatul strategic romano-american este o expresie care se traduce doar in avantaje pentru americani si doar pierderi, de imagine si financiare, pentru tara noastra.

Avantajele americanilor in cadrul parteneriatului romano-american

Americanii vor vinde Romaniei arme in cadrul bugetului alocat de fraieri, de 2% pentru aparare
Trump este un afacerist. Nu este un prost. E miliardar. Pentru el presiunea pe care o pune pe tarile membre NATO de a aloa 2% din PIB pentru aparare se traduce prin oportunitatea de a identifica fraieri precum Romania care sa cumpere armament de la americani de acesti bani. Simplu, nu? La summitul NATO de la Paris, Trump a identificat pe mutulica drept fraierul perfect. L-a luat deoparte, l-a magulit cu vorbe dulci, tipic americane (the future is bright for Romania) si l-a facut pe mutulica-fraierica sa promita ca va cumpara arme americane. Fain, nu?

Imagini pentru anti nato

Americanii vor avea mana libera in a amplasa orice vor dori in tara noastra – de la baze NATO la arme nucleare – dracu’ ii mai opreste!
Deja, „pe surse”, se zvoneste ca America isi va muta bazele nucleare in Romania pentru ca si-a gasit fraierul perfect. Daca aveti impresia ca aceste baze va vor apara, ei bine, realitatea e alta – aceste baze vor transforma tara noastra intr-o tinta pentru teroristi. Bucurestiul va deveni la fel de expus precum Paris, Londra, Manchester si alte orase ai caror cetateni nu mai ies din casa de frica atacurilor.
Americanii isi vor face de cap in Romania in continuare – doar l-ati auzit pe Trump…
Trump a spus-o clar – „Ne vom amesteca in treburile voastre interne”. A imbracat-o altfel – „SUA va sprijini lupta anti-coruptie din Romania”. Pai ce treaba au ei cu lupta noastra anti-coruptie sau cu tara noastra in intregul ei? De ce sa se amestece in treburile interne romanesti? De ce?

Pierderile Romaniei in cadrul parteneriatului strategic romano-american

Bani. Foarte multi bani aruncati pe armament.
O groaza de bani aruncati pe armament american si pe tampenii. 2% din PIB aruncati pe arme pe care nu le vom folosi niciodata si, daca s-ar pune problema sa le folosim, nu ne-ar folosi la nimic intr-un eventual razboi. Miliarde de dolari pentru buzunarul lui Trump. In timpul acesta copiii mor prin spitale, mor de foame, mor de frig in salile de clasa. Traiasca mult si bine copiii americanilor!
Romania se transforma intr-o tinta pentru teroristi
Anul acesta, foarte probabil, vom avea primul atentat terorist comis pe teritoriul Romaniei. Asta pentru ca a stiut Trump sa ne laude intr-un hal fara de hal si sa ii smulga lui mutulica promisiunea mutarii armelor nucleare si a bazelor NATO in Romania. Romania va deveni o tinta majora pentru teroristii din intreaga lume musulmana. Decat sa sara in aer metroul la New York, mai bine sare la Bucuresti, nu-i asa, Mr. Trump?
Romania devine prostanacul de serviciu al NATO
Trump a sesizat ca mutulica de la Cotroceni e foarte usor de impresionat, aproape ca o fata (fara aluzii la preferintele lui sexuale) si atunci a hotarat sa profite. L-a periat intr-un mare fel, l-a numit „good friend”, i-a vorbit despre „Romania’s gonna have a bright future” si i-a umplut capul lui mutulica cu prostii.
Acum Romania va primi arme nucleare pe teritoriul sau, isi va trimite soldatii sa lupte departe de casa in razboaiele altora si va constitui exemplul cel mai bun pentru Trump care are tot interesul sa aiba un fraier purtator de stindard prin care sa puna presiune pe ceilalti membri NATO.

Mai vede careva dintre voi un „bright future” pentru Romania, Antena 3, Realitatea TV, Romania TV, Zoo TV?

Mai vede careva un „bright future”? Mira-ne-am: cateva miliarde care se vor arunca in vant pentru bunastarea producatorilor americani de armament, o tara care va deveni o tinta pentru teroristi si care va gazdui armament nuclear pe teritoriul ei, basca garantia interferentei americane in treburile interne ale Romaniei pentru inca vreo cateva milenii de acum inainte.

Antena 3, Realitatea TV, Romania TV, DIGI 24, etc – chiar atat de putin va duce capul?

Sursa: Lupul Dacic

COMENTARII

 1. Antisemitul Vasile
  Mai precis,”americanii” din…America de Sud.Ca de acolo vine cocaina!
  Si mai lasati-o dracului cu expresii „da-alea” care irita orice european civilizat
  de ne crede lumea ca romanii suntem niste palestinieni retardati ,care dau cu „bombe”
  prin Orientul de langa noi!!!

 2. Articolul este corect. La zi situația asa se prezinta, trist dar adevarat, cu grele costuri pentru romani si foarte vagi elemente de securitate. In rest, ca in titlu, ROMANIA O TARA TOT MAI AOCUPATA! S-a ajuns aici sub guvernarile americane care ne-au trimis ambasadori ca Gitenstein sau Klem. Este cunoscut faptul ca opozitia din SUA a reusit blocarea procedurilor de schimbare a ambasadorului Klem, cu un mandat finalizat in dec. 2018. Ce urmeaza? Chiar daca se va reusi schimbarea de ambasador, dar daca politica Dep. de stat va fi aceeasi, inseamna ca degeaba asteptam o schimbare in ceea ce ne priveste. Sa speram ca doar in cel de al doilea mandat al lui Trump sa vina ceva schimbare, pe fondul unor schimbari radicale UE si prin diminuarea fortei celor din PPE.

 3. ROMANIA este ingropata de JIDANII care o conduc impreuna cu ceilalti alogeni (nazisti,greci, armeni, tatari etc)

  The „bright future” a inceput deja. Borfasii americami au umplut litoalul romanesc cu COCAINA din COLUMBIA unde JIDANII detin pamanturile unde se produce COCAINA JIDANESCA care este adusa in USA cu avioane apartinand CIA, US army sau prin navele de razboi americane.
  In USA nu se vorbeste depre COCAINA din columbiana fiindca USA si Columbia este conduse de JIDANI. Ce coincidenta? COCAINA a aparut pe litoral cand cele 20 de nave de razboi au inceput manevrele de amenintare impotriva RUSIEi in speranta ca vor declansa un nou RAZBOI MONDIAL care sa distruga UE si sa consolideze TERORISMUL USA.

  • Bine ca pe vremea sovieticilor,”curajosi’ ca tine,
   stigau ”afara cu Rusii di tara” cu patura in cap!!,

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.