Parteneriat pentru Romaniiiaahaahahahahaha!!!

Parteneriat pentru Romaniiiaahaahahahahaha!!!

0 87

In sfarsit, au semnat. Parteneriatul pritocit de la alegeri incoace, din butoiul caruia au fost scosi pana la urma ungurii si pe liberalii ca sa nu strice de tot muraturile electorale, a fost in cele din urma iscalit de liderii social si liberal democrat. Mircea Geoana si Emil Boc, secondati de baroni si baroneti, si-au pus parafele pe documentul subtirel de doar 20 de pagini.
Nu stiu, insa, de ce se numeste pentru Romania. Risca cineva sa creada ca ar putea fi pentru Bulgaria? Sau e doar o scuza pentru cand vor incepe sa nu se mai inteleaga si va fi nevoie sa justifice cumva infratirea suspecta de acum? Daca tot au facut-o pentru tara, ar fi trebuit sa se numeasca „pentru Romaniiiiahahahahahahahaha!!!”, care la citire trebuia sa sune aidoma tiradei lui Catavencu din „O scrisoare pierduta”.
Am vaga banuiala ca la televizor s-au semnat doar anexele. Hartoaga asta pentru Romania e doar gargara cu generalitati, de aratat poporului in caz ca se trezeste sa intrebe. Mult mai interesant trebuie ca este „Parteneriatul pentru noi”, asa cum s-o numind adevaratul document, in care hrebenciucii din ambele tabere au avut o contributie mult mai consistenta decat juristii de partid. Daca n-are si asta vreo anexa secreta, aici ar trebui sa fie insemnate compromisurile si targuielile pentru un minister.
Dar pe asta n-o sa-l vedem niciodata. Sau, in orice caz, nu prea curand. Nu inainte ca flamanzii de putere distribuiti uniform in ambele partide sa inceapa sa se sfasie pentru un fotoliu ministerial mai unsuros decat celelalte. Abia atunci e posibil ca partea lezata sa iasa din nou pe posturi, fluturand niste coperti misterioase, si sa spuna cu naduf natiei: „Ia uite ce-au cerut nesimtitii!”
Pana atunci, nu putem decat sa-i dam dreptate lui Verestoy Attila, impiedicat de-un ciot ca sa ajunga, ca intotdeauna, in padurea guvernarii, care se caina amarnic „Mi-e teama ca de-acum banul public se va redirectiona catre alte zone!”.
Una din acestea ar putea fi la Institutul Aerospatial Roman, daca avem asa ceva. Aici va fi nevoie de ceva investitii. Pentru ca am din nou banuiala ca pedelistii, mana-n mana cu baronii pesedisti, sunt hotarati sa-l imbarce pe Geoana intr-o capsula si sa-l trimita anul viitor in spatiul cosmic.
Ce naiba, macar una din promisiunile Prostanacului sa se implineasca!

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.