Parteneriat PDL-UNPR pentruBucuresti

Parteneriat PDL-UNPR pentruBucuresti

0 43

Campania pentru “alegeri cumulate-comasate” inregistreaza o prima asociere pentru capitala, cum era de asteptat, la nivelul actualei Puteri. Parteneriatul PDL-UNPR merita sa aiba succes si in 2012 si va avea, a declarat marti, la reuniunea organizatiilor progresiste din Bucuresti si Ilfov, presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea.
”Sunteti multi, puternici si stiti ce vreti. Bucurestiul asteapta un semnal de forta. Semnalul din aceasta seara este ca impreuna putem castiga Bucurestiul. Suntem pentru a doua oara impreuna, asa cum stam de doi ani. In doi ani am reusit sa demonstram ceea ce nimeni azi nu mai poate sa nege. Suntem cea mai responsabila si eficienta guvernare, una dintre cele mai responsabile si eficiente la nivel european, ne-ati fost parteneri si aliati credinciosi – am avut un parteneriat loial si asa trebuie sa continuam si in 2012. Aceasta este sansa PDL, a UNPR pentru a continua sa guvernam. Aceasta alianta merita sa continue, a demonstrat responsabilitate, a facut cele mai mari eforturi pe care o clasa politica putea sa le faca, cu costuri electorale majore. (…) Parteneriatul PDL-UNPR merita sa aiba succes in 2012 si va avea”, a sustinut Elena Udrea.
Ea a afirmat ca miza alegerilor viitoare este Romania si a pledat pentru convingerea electoratului, criticand in acelasi timp Opozitia care, in opinia sa, nu ar fi avut curajul sa ia masurile de austeritate luate de Coalitie.
Ea a spus ca Bucurestiul este o miza importanta, care trebuie castigata si a subliniat ca si sectoarele 1 si 5 trebuie sa fie castigate de alianta PDL-UNPR.

Udrea l-a criticat pe primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, despre care a spus ca nu stie decat sa profite de proiectele incepute in perioada mandatelor lui Traian Basescu si Adriean Videanu.
”Trebuie recastigata Capitala, adus in fruntea sa un gospodar, un om care se trezeste dimineata si merge la munca, un om care glumeste doar cand e de munca, si nu care isi transforma munca intr-o vesnica poanta (…), un om cu proiecte, cu solutii, un om care sa aiba propria viziune, si nu sa traiasca din proiectele si viziunile de pana acum. Semnalul castigarii alegerilor la Bucuresti se va propaga in toata tara. Avem cum si avem cu cine. Ontanu, Piedone, Poteras, Liviu Negoita (…). Avem nevoie de un Bucuresti european. Este nevoie de oameni responsabili, care sa aiba curajul deciziei. Sorin Oprescu cand are de luat o decizie se ascunde, arunca responsabilitatea in curtea sectoarelor. (…) Nu stie decat sa profite de pe urma proiectelor incepute in mandatele lui Traian Basescu si Adriean Videanu. Trebuie sa aratam ca exista alternativa si ea este in aceasta alianta PDL-UNPR, alianta cu oameni care au curajul sa decida pentru cei care i-au votat”, a subliniat ministrul Udrea.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.