Parteneriat Kronospan – AIESEC Brasov

Parteneriat Kronospan – AIESEC Brasov

0 97

AIESEC Brasov si Kronospan au incheiat un parteneriat in cadrul Sustainability Education Program. Acest parteneriat are ca scop in prima faza sustinerea Asociatiei Centrul Vietii Noi, „Tinerii si copiii strazii”.
Asociatia Centrul Vietii Noi incearca sa-si concentreze intreaga activitate in directia recuperarii individuale si reintegrarii sociale a copiilor si tinerilor strazii prin diferite module, cum ar fi: asistenta sociala stradala, centrul de zi si adapostul de noapte. Astfel, in Centrul de Zi se desfasoara zilnic activitati pentru copii : igiena personala, hrana calda, odihna, programe educationale, consiliere individuala si de grup, ajutor medical de urgenta si sprijin in obtinerea actelor de identitate.
Cei doi parteneri, Kronspan si AIESEC ajuta si ei acest maret proiect. Astfel, Kronospan a donat pentru Centrul de Zi parchetul pentru amenajarea spatiului comun unde se desfasoara activitatile zilnice, iar studentii de la AIESEC, impreuna cu angajati ai partenerului lor traditional, BRD Groupe Societe Generale, au montat parchetul.
„Ne dorim o coloborare de durata cu AIESEC Brasov. Pasul facut este doar primul dintr-o serie lunga de actiuni pe care ne gandim sa le organizam impreuna, de la actiuni de protectia mediului pana la burse pentru studenti, stagii de practica si altele”, a precizat in presa brasoveana Oana Bodea, PR Kronospan.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.