Parteneriat brasoveano-clujean intr-un proiect european

Parteneriat brasoveano-clujean intr-un proiect european

0 156

Parteneria interesant brasoveano-clujean. Institutia Prefectului Judetul Brasov a fost selectata de Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca ca partener pentru derularea unui proiect derulat cu finantare din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane.
Concret, este vorba de un program care vizeaza domeniul major de interventie 2.1. Programul se refera la tranzitia de la scoala la viata activa.
„Este un program care ne onoreaza si care arata increderea de care se bucura institutia noastra. Aici vor veni tineri studenti pentru stagii de practica. Acest program ne arata ca si noi am putea sa incurajam accesarea de fonduri europene pentru tinerii nostri”, a declarat subprefectul Emil Nita in presa brasoveana.
Programul consta in faptul ca studentii din anii terminali ai Facultatii de Studii Europene din cadrul Universitatii Babes-Bolyai vor urma stagii de practica de doua saptamani in Institutia Prefectului Judetul Brasov, in perioada 1-28 iulie 2009.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.