Parlamentul unicameral Un lat de gatul PSD si PNL

Parlamentul unicameral
Un lat de gatul PSD si PNL

0 85

PD-L este supus, de cateva zile bune, la o ofensiva mediatica cu noile cadouri de functii de zeci de mii de euro pe luna prin care isi satisface clientela politica. In tentativa aproape disperata de a iesi de aceasta presiune se incearca scoaterea pe piata a unor noi teme. Premierul Emil Boc si consilierul presedintelui Basescu Sebastian Lazaroiu, au iesit cu cate o tema care sa paraziteze media.
Premierul Emil Boc ii someaza pe liderii PSD si PNL sa grabeasca trecerea la Parlamentul unicameral si sa explice public daca sustin sau nu reducerea imediata, in acest an, a numarului de parlamentari. Liderul democrat-liberal afirma, intr-un interviu pentru Mediafax, ca cele doua partide ar tergiversa in mod deliberat inceperea dezbaterii pe aceasta tema.
„Observ ca este o tergiversare deliberata din partea PSD si PNL de a lua o sustinere precisa cu privire la ceea ce au votat romanii la referendum. De aceea, cer public presedintelui PSD si presedintelui PNL sa mentioneze foarte clar daca sustin modificarile la Constitutie, in sensul celor votate de romani, pentru reducerea numarului de parlamentari de la 471 la 300 si la trecerea la Parlament unicameral imediat, in acest an. Cer o pozitie publica, clara si transparenta urmata de decizii explicite de la nivelul grupurilor parlamentare ale PSD si PNL de sustinere a comisiei de revizuire a Constitutiei, asa cum PDL a facut imediat ce s-a anuntat rezultatul referendumului”, a afirmat primul ministru.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.