Paris – Dakar cu trei brasovLa raliul Paris – Dakar, care va...

Paris – Dakar cu trei brasovLa raliul Paris – Dakar, care va incepe imediat dupa Revelion, vor participa la aceasta editie si trei brasoveni. Este vorba de contestatul – in afaceri – Marcel Butuza si de coechipierii sai mai tineri, Romeo Duicu si Alex Garbacea. Toti trei vor concur ape motociclete KDM, moderne, laLa raliul Paris – Dakar, care va incepe imediat dupa Revelion, vor participa la aceasta editie si trei brasoveni. Este vorba de contestatul – in afaceri – Marcel Butuza si de coechipierii sai mai tineri, Romeo Duicu si Alex Garbacea. Toti trei vor concur ape motociclete KDM, moderne, laeni pe motociclete

0 127

 La raliul Paris – Dakar, care va incepe imediat dupa Revelion, vor participa la aceasta editie si trei brasoveni. Este vorba de contestatul – in afaceri – Marcel Butuza si de coechipierii sai mai tineri, Romeo Duicu si Alex Garbacea. Toti trei vor concur ape motociclete KDM, moderne, la fel cum va fi modern utilat si camionul ce ii va insoti pe cei trei pentru probleme de intretinere si depanare. Camionul va fi condos de Liviu Butuza.


Marcel Butuza este veteranul echipei, el mai participand la acest raliu. Ceilalti doi, Duicu si Garbacea, s-au antrenat in vederea acestei competitii prin deserturile egiptene.


Demn de remarcat este faptul ca sloganul echipei este:


Noi mergem pentru Romania


Un reprezentant al Guvernului, in persoana lui Andrei Stanescu, le-a inmanat viitorilor concurenti un drapel al Romaniei, pentru a-l arbora la Dakar, la sfarsitul cursei de catre cel care va atinge aceasta cota.


Nu putem decat sa le uram success concurentilor si sperm ca Flamura Nationala sa straluceasca la Dakar cel putin la fel de victorioasa ca cea de pe redutele Plevnei.


 


Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.