Parerile unor politicieni brasoveni

Parerile unor politicieni brasoveni

0 83

Iata ce declara cativa fruntasi brasoveni ai unor partide parlamentare in legatura cu aparitia a inca unei formatiuni politice maghiare


Constantin Faina, deputat conservator: “Daca PCM a intrunit toate conditiile legale, atunci el poate functiona. Acum, electoratul de etnie maghiara va putea alege daca va sustine noul partid sau UDMR.” El mai sustine ca dreptul la libera asociere este garantat de Constitutie.


Constantin Nita, liderul PSD Brasov: “Ramane de vazut pe ce linie si strategie va merge acest partid, de preferat fiind sa nu lanseze teme privind recrearea unor asa-numite tinuturi autonime.” Nita mai crede ca se va produce o scindare a electoratului maghiar, UDMR urmand sa piarda voturi.


Nicolae Iorga, senator PRM:”UDMR este mana-n mana cu PCM. Parerea mea este ca in curand si UDMR va trece cu bagaje cu tot la ei. Ei lupta pentru autonomie, deci au un scop comun.” Nicolae Iorga mai spune ca specialistii in drept comun ar trebui sa se autosesizeze, in conditiile in care acest partid are o denumire aparte.


?


Se pare ca inca nu striga nimeni la acest prunc al politicii. Probabil cu totii asteapta sa vada cat si ce il duce mintea, ca apoi sa se exprime mai consistent.


Vom vedea ce si cum la alegerile de peste patru luni.


?


Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.