Părerea lui Benga: România a devenit raiul hoților, violatorilor și criminalilor!

Părerea lui Benga: România a devenit raiul hoților, violatorilor și criminalilor!

1 191

Este strigătul disperat al opoziției după ce Codul de procedură penală a trecut de Camera pe „Deputaţilor. Avizat repede înainte” de către Comisia condusă de Florin Iordache, proiectul de lege a primit în plen 175 de voturi „pentru”, 78 împotrivă și o abținere

Este strigătul disperat al opoziției după ce Codul de procedură penală a trecut de Camera Deputaţilor. Avizat pe „repede înainte” de către Comisia condusă de Florin Iordache, proiectul de lege a primit în plen 175 de voturi „pentru”, 78 împotrivă și o abținere. Legea urmează să ajungă la preşedintele Klaus Iohannis, pentru promulgare. PNL şi USR au anunţat că vor sesiza Curtea Constituțională.

Pentru ca procedura să fie efectuată, parlamentarii puterii au prelungit programul Camerei Deputaţilor luni seară, până după ora 10.
Opoziția a reclamat că nu a fost suficient timp pentru studierea documentului, care are peste 300 de pagini, în condiţiile în care raportul a fost publicat la ora 18.00 iar câteva ore mai târziu s-a dat și votul final.: „Este pur și simplu procedura boldozer care calcă tot parlamentarismul românesc în picioare ca să treacă legi care îi fac scăpați pe Dragnea, Tăriceanu și pe alți penali ai României”, spune Tudor Benga, deputat USR.
USR-iștii acuză că toate amendamentele la Codurile de Procedură penală sunt redactate astfel încât să-i scape pe politicienii cu dosare penale.
Printre amendamentele votate este și cel care permite ca o persoană condamnată definitiv să ceară rejudecarea dosarului dacă hotărîrea de condamnare nu a fost scrisă şi semnată de judecătorul care a soluţionat cauza, exact ca în cazul lui Liviu Dragnea spun membrii opoziției.

Benga spune că lui Dragnea i-a fost dedicată revizuirea hotărârilor judecătorești definitive poate fi cerută în cazul în care soluționarea cauzei nu este semnată de către judecătorul care a participat la proces.

Tăriceanu, în schimb, este marele beneficiar al amendamentului potrivit căruia instanța de apel nu mai poate să dea o pedeapsă cu condamnare unei persoane care a fost achitată în prima instanță decât dacă apar probe noi. „Țara asta este luată pe persoană fizică!”, s-a scandalizat Benga.
USR și PNL vor sesiza la Curtea Constituțională modificările aduse Codului Penal.

Vifor Rotar

COMENTARII

  1. Cu figura lui de HOMOSEXUAL-FETITA, cu sperma lui soros pe care o emana din creier ca o aureola dumnezeiasca, cu figura lui de analfabet islamic si cu cei 15000 de lei platiti din taxele noastrer cu siguranta este cel mai indreptatit sa afirme ca Rpmania este raiul hotilor, violatorilor si criminalilor fiindca el este unul dintre ei.
    Cu siguranta tovarasul vifor roatar este PARTENERUL HOMOSEXUAL al fetitei BENGA pentru ca ii face reclama in fiecare saptamana.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.