Pare incredibil, Rareș Bogdan persiflează alegerea lui Dacian Cioloș premier de către...

Pare incredibil, Rareș Bogdan persiflează alegerea lui Dacian Cioloș premier de către președintele Iohannis. O fi doar un joc?

0 21

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan a afirmat ironic că nu crede că Cioloș, propus de președintele Iohannis pentru postul de premier, ar fi iresponsabil.
Mai mult, este convins că senatorul Diana Șoșoacă și protestatarii antivacciniști îl vor vota (sic!), l-a ironizat Rareș Bogdan.
Liderul liberal nu a pierdut ocazia de a-I reaminti lui Cioloș trădările trecute:
„Eu cred că domnul Cioloş, când a fost validat de către conducerea USR PLUS pentru a se prezenta în faţa preşedintelui României ca opţiune de premier, sunt convins că a avut deja discuţii făcute sau măcar are conturată o strategie. Domnul Cioloş este aliat cu AUR şi PSD. Este absolut normal ca înainte de orice să meargă la partenerii domniei sale, AUR şi PSD, pentru a încerca să construiască o majoritate.
Dacă este refuzat de către AUR şi PSD, atunci sigur că ne vom întâlni cu domnia sa şi vom dialoga fără nicio problemă,, a declarat Rareș Bogdan, doar pentru a-și manifesta camufla disprețul pentru alegerea președintelui Iohannis, al cărui apropiat este.

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.