Parcurile Industriale Carfil si Metrom ar putea fi vandute

Parcurile Industriale Carfil si Metrom ar putea fi vandute

0 184


In sedinta plenului Consiliului Judetean de marti, 2 octombrie, consilierii au dezbatut un proiect de hotarare privind infiintarea unei comisii pentru stabilirea oportunitatii vanzarii societatilor comerciale SC Metrom Industrial Parc SA Brasov si SC Carfil Industrial Parc SA Brasov si constituirea unei comisii care va analiza modalitatea de ?nstrainare a acestora.


Ideea vanzarii acestor obiective a venit ca urmare a faptului ca desi Parcurile sunt functionale si merg bine, Consiliul Judetean nu are totusi un profit foarte mare de pe urma parcurilor. Mai mult decat atat, vanzarea acestora ar putea aduce Consiliului Judetean lichiditati ce ar putea fi utilizate la diferite investitii. Asa dupa s-a precizat se poate rezolva problema drumurilor, a strazilor din localitati, a altor investitii pentru care nu exista posibilitatea finantarii de la buget.


Banii obtinuti din vanzarea activelor PI s-ar constitui ca o resursa de investitii.


Instrainarea celor doua Parcuri se va face insa doar dupa ce comisia isi va fi exprimat punctul de vedere asupra oportunitatii acestui demers.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.