Parcuri reabilitate in Brasov

Parcuri reabilitate in Brasov

0 73

Doua dintre parcurile brasovene vor intra in reparatii generale. Consiliul Local Brasov a aprobat in decursul acestei saptamani, intr-o sedinta ordinara, aceasta initiativa a Executivului. Acestea sunt Parcul Tractorul si Parcul Trandafirilor.


Fondurile vor veni de la Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile care a lansat programul national de imbunatatire a calitatii mediului prin realizarea de spatii verzi in localitati.


Acest Program a fost ini?iat anul trecut, prin OUG 59/2007, in scopul extinderii suprafetei spatiilor verzi din localitati si din apropierea acestora. In cursul anului trecut, Guvernul a alocat, in doua etape, suma totala de 60 milioane lei noi.


Conform Ghidului de Finan?are aprobat prin Ordinul ministrului Mediului si Dezvoltarii Durabile nr. 1166/2007, autoritatile locale au posibilitatea de a solicita fonduri nerambursabile de la Guvern in scopul infiintarii de noi parcuri sau pentru extinderea si reabilitarea celor existente.


Persoanele care se vor ocupa de accesarea acestor fonduri sunt seful Directiei Relatii Externe, Cecilia Doiciu, iar viceprimarul Adrian Gabor va fi imputernicit pentru semnarea contractului.


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.