Parcul Industrial Prejmer a fost ianugurat

Parcul Industrial Prejmer a fost ianugurat

0 212Dupa numeroase probleme privind terenurile si racordarea la utilitati, a sosit, in sfarsit, ?momentul inaugurarii oficiale a Parcul Industrial Prejmer. Investitia a fost realizata de ?firma spaniola Graells&Llonch, in asociere cu Consiliul Judetean Brasov si Primariile Brasov si Prejmer si a fost sprijinita financiar de Guvern prin cofinantarea lucrarilor la utilitati.


Nu in ultimul rand trebuie amintit efortul autoritatilor locale din Prejmer, in special ale Primarului Serban Toderica, care a dus o veritabila lupta pentru a materializa proiectul.La momentul inaugural au fost prezenti presedintele CJ Brasov, Aristotel Cancescu, prefectul Adriana Dontu, ambasadorul Spaniei la Bucuresti, Juan Pablo Berdoy si Josep Huguet, ?ministrul Afacerilor Externe din Guvernul Cataluniei.


Pana in prezent spaniolii au investit 25 de milioane de euro, fiind finalizata constructia ?primelor 5 hale industriale ce urmeaza a-si incepe activitatea saptamana viitoare. In urmatorii ani se va ajunge la valoare a investitiei de peste 300 de milioane de euro si se va ajunge ca peste 100 de firme sa-si desfasoare activitatea in Parcul Industrial, cu consecinte economice si sociale poztive.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.