Parchetul Băsist a sărbătorit Adormirea Motivaţiilor Democratice

Parchetul Băsist a sărbătorit Adormirea Motivaţiilor Democratice

0 93
Saptămâna trecută am asistat la modul în care Parchetul a speriat manechinele – era sa spun gâscuÅ£ele – lui Mazare reuÅŸind să îl transforme pe acest personaj cu puternice manifestari kitchist-penibile într-un fel de corifeu al drepturilor omului, sau, în cauza amintită, a drepturilor constituÅ£ionale ale piÅ£ipoancelor, asta după ce ÅŸi sărmanele făpturi dezgolite spre nuditate atât la trup dar mai ales la la factorul I.Q. au înfruntat pe 10 iunie spaima de a demonstra că ÅŸtiu să semneze cu propriul nume pe liste atunci când li s-a dat ÅŸtampila de vot.
Mai mult, după ce Mazăre a fost acuzat de ,,reformaÅ£ii” procurori ai lui Băsescu de ,,instigare la vot” iar naivele victime în loc să consulte psihologul în urma vederii urnelor, au gângurit agramat ÅŸi cu ochii suavi în faÅ£a rechinilor justiÅ£iari ce vroiau sa afle cu ce au fost ÅŸantajate ca să îÅŸi exercite un drept legal, iata că acu veni vremea ca echipa de teren ÅŸi teroare a Parchetului să alerge după enoriaÅŸii votanÅ£i cu biblia în mână după ce tocmai aceÅŸtia ieÅŸiseră de la biserică.
Cu feÅŸtila democraÅ£iei băsesciene pâlpâindu-le în ochi ÅŸi năvălind peste izlazul bisericii ca o ceată flămândă de circopiteci , procurorii campoinului de neegalat la proba de 100 de metri sprijinit garduri, Traian Băsescu au băgat in direct ÅŸi la o ora matinală de audienţă spaima în cei care participau la slujba Adormirii Maicii Domnului în mai multe localităţi din România.
Concluzia acestui exerciÅ£iu de sprint după infractorii ce se fac vinovaÅ£i că respectă legea, nu este aceea că ,,Din bube, mucegaiuri si noroi – Iscat-am frumuseÅ£i ÅŸi preturi noi” ci că din noroiul democraÅ£iei estice răsar tot obicieurile bolÅŸevice. Dar, vorba poetului, ,,la preÅ£uri noi” de Dolar American tăvălit prin praful de rahat demagogic cu care guvernanÅ£ii portocalii ne-au hrănit în numele ,,reformei” ÅŸi ,,restructurărilor”, pentru a oferi Dolarul Multiplicat mai departe, mai rumen ÅŸi mai dolofan, către Fondul Monetar InternaÅ£ional.
În timpul acestui desant unde in rolurile lui Arnold Schwarzenegger sau Silvester Stalone rulau niÅŸte hulpavi ÅŸi pufoÅŸi birocraÅ£i ai Parchetului, ce purtau în loc de arme sofisticate un discurs de lemn despre fraude inexistente ÅŸi în loc de coloană  vertebrală o fidea fiartă, iar undeva în spatele lor, veghea umbra ameninţătoare a zâmbăriciului suspendat si freza de halterofil a lui madam Kovesi, o liniÅŸte apăsătoare, de Adormire a Idealurilor Democrate se lăsa jur înprejurul nostru, de la Bruxelles până la trompetele zgomotoase ale propagandei mult prea suspendatului.
În lumea reală, însă, unii mai învârstă iÅŸi scoteau armele rămase moÅŸtenire în familie de la parinÅ£i sau bunici de la penultima instaurare a democraÅ£iei pe pământuri mioritice, aia sovietică, în timp ce tinerele fete de la Å£ară, îmbrăcate tradiÅ£ional cu fustă mini, bluză cu sclipici ÅŸi pierceing în buric, făceau poze bucuroase că veni circul în comună să le răpesca inocenÅ£a, puritatea opÅ£iunii politice ÅŸi să le împărtăşească cuvântul Domnului în mare zi de sărbătoare, dar ÅŸi să le spună despre suferinÅ£a celuilalt domn izgonit de plebe într-o curticică pe stânga.
Cum a reuÅŸit Parchetul să combine suferinÅ£a unui singur om alungat de câteva milioane de votanÅ£i cu smerenia cetăţenilor ce cinsteau Adormirea Maicii Domnului, pentru a extrage votul cinstit din anvonul bisericii ÅŸi a-l duce înapoi pe năpăstuit la ieslea de la Cotroceni asta doar KodruÅ£a KoveÅŸi ne poate spune. Åži eu sper să ne spună cât mai repede ÅŸi dacă se poate după ce jură să spună adevărul ÅŸi numai adevărul cu mâna pe Biblie în faÅ£a colegilor săi. Judecători ÅŸi procurori.
 
Iulian Rinder

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.