Parcarile se pot plati in avans la Brasov

Parcarile se pot plati in avans la Brasov

0 124
Loturile de teren cel mai dorite de brasovenii rezidenti sunt locurile de parcare rezidentiale. Dat fiind ca, de cele mai multe ori, concurenta este destul de mare, licitatiile sunt anevoioase, iar pretul pentru obtinerea unui loc unde sa-si tina masinile proprietate personala.
Brasovenii nu trebuie sa mai astepte pana in ianurie pentru a-si achita abonamentul la locul de parcare. Se fac daja incasari la toate casieriile Directiei Fiscale.
Primaria ii anunta pe toti detinatorii de abonamente de parcare tip resedinta, a caror valabilitate expira la finele anului, faptul ca pot achita tariful aferent pentru prelungirea valabilitatii abonamentului de parcare pe anul 2013, la orice casierie a Directiei Fiscale Brasov.
Atat luna aceasta, cat si luna viitoare, se vor licita locurile de parcare ce au fost amenajate in cartierul Valea Cetatii. De asemenea, se vor organiza si proceduri de reatribuire relicitatie a locurilor de parcare neachitate din fiecare cartier, scrie brasovultau.ro.
Cel mai mic pret al unui loc de parcare pe un an este de 140 de lei, dar sunt cazuri in care tariful depaseste si 3.800 de lei. Cine nu isi va plati pana la aceasta data concesiunea risca sa ramana fara loc de parcare, pentru care va fi organizata alta licitatie. „In ultimii ani licitatiile pentru locurile de parcare s-au facut pe tot parcursul anului calendaristic. Initial plata s-a facut pentru 12 luni. De acum vrem sa omogenizam aceste plati, astfel ca se plateste in prima luna a anului pentru cele 12 luni”, ne-a explicat Marian Voinescu, directorul Directiei Fiscale Brasov.

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.